Vacatures voor projectmanagers

Ben je op zoek naar een vaste baan als projectleider, projectmanager of programmamanager? Kijk dan hieronder. Daar staat een selectie van vacatures op de verschillende vacaturesites. We hebben een filter op 'projectmanagementbanen' gezet. Als je de betreffende functie aanklikt, word je doorgestuurd naar de site waar de betreffende vacature te vinden is.

Vacaturesites

Hieronder zie je een widget die automatisch wordt gevoed door verschillende vacaturesites (Intermediair, NuWerk.nl en Monsterboard).

Andere sites met vacatures voor projectmanagers

Groepen

Van groepen (via de subtab 'Groepen' onder het tabblad 'Leden') kan je apart lid worden. Een paar bieden een overzicht van specifieke projectmanagement-vacatures. Een overzicht van nog meer vacatures bij gemeenten is te vinden bij de groep 'Onderwijs, Overheid en Cultuur'.

Indeed

Naast bovengenoemde bronnen kan je vacatures voor project managers goed filteren op de site www.indeed.nl, een vacaturesite die alle bestaande vacaturesites doorzoekt. Je zal daar ook vacatures aantreffen die je in bovengenoemde boxen aantreft. Je kan op indeed.nl een zoekopdracht aanmaken en je abonneren op een mail-alert service, zodat je door hen op e hoogte wordt gehouden.

Opmerking

Je moet lid zijn van ikdoeprojecten om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van ikdoeprojecten

Tools voor projecten
Video's

  • Video's toevoegen
  • Alles weergeven

Contact

Voor vragen, opmerkingen of suggesties: info@ikdoeprojecten.nl

Remco Reitsma,
Communitymanager

© 2024   Gemaakt door Remco Reitsma.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden